STÄDFIRMA UPPSALA

Vi hjälper dig med hemstädning flyttstädning kontorsstädning trappstädning fönsterputsning

Städcentrum är din lokala städfirma i Uppsala! Vi hjälper privatpersoner och företag i med omnejd med allt från hemstädning, till kontorsstädning och fönsterputsning. Läs mer om våra städtjänster och kontakta oss för en offert!

STÄDBOLAG UPPSALA

Letar du städare i Uppsala?

Om du är på jakt efter en ny städfirma i Uppsala med omnejd har du kommit rätt! Hos oss på Städcentrum kan du alltid räkna med professionella, effektiva städtjänster utförda av skickliga städare med lång erfarenhet. Vi bistår med städhjälp för såväl privatpersoner som företag, och vi garanterar att du kommer bli nöjd!

25 +

Olika orter

10 +

Års erfarenhet

100%

Nöjda kunder

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för privatpersoner och företag! Läs mer om våra tjänster och hitta något som passar för just dig och dina behov.

Hemstädning

Professionell hemstädning på abonnemang, eller enstaka tillfällen.

Företagsstädning

Vi tar hand om städningen i ditt kontor eller dina företagslokaler!

Flyttstädning

Låt oss sköta flyttstädningen och lägg din tid på att komma till rätta i ditt nya hem istället.

Fönsterputs

Vi putsar fönster för privatpersoner och företag på abonnemang eller vid enstaka tillfällen.

Storstädning

Dags att storstäda ditt hem? Vi sköter hela processen och gör det skinande rent!

Trappstädning

Anlita oss för att sköta trappstädningen i hyres- eller bostadsrättsföreningar.

BOKA STÄDHJÄLP UPPSALA

Regelbunden städhjälp i Uppsala

Som privatperson kan du boka regelbunden städhjälp i form av hemstädning inom de tidsintervaller som passar dig. Hos oss kan du få hemstädning varje, varannan eller var fjärde vecka och vi säkerställer att ditt hem är skinande rent så att du får mer tid över till annat.

Vår dedikation till vårt yrke gör det enkelt att vara kund hos oss! Läs mer om våra hemstädningstjänster i Uppsala med omnejd!

Vad säger våra kunder om oss?

SERIÖS STÄDFIRMA UPPSALA

Kvalitetssäkrad städfirma i Uppsala

Städcentrum är en kvalitetssäkrad städfirma som alltid erhåller garantier för våra kunder. Om något skulle hända under städningen erhåller vi en trygghetsförsäkring från Trygghansa, och vi erbjuder dessutom alltid en Nöjd-Kund Garanti om du mot förmodan skulle behöva kompletterande städning från oss. Vi är dessutom gröna,  och använder såklart alltid miljövänliga städprodukter!

Städhjälp med RUT-avdrag

Alla våra kunder har möjlighet att nyttja RUT-avdraget, och på så vis få 50% rabatt på hela arbetskostnaden. Som kund till oss behöver du aldrig sköta det administrativa arbetet, det gör vi åt dig. Vi vill säkerställa att du får den mest heltäckande hjälpen du förtjänar, och det inkluderar självklart även hjälp med RUT-avdraget.

Vad kostar en städfirma per timme?

Vi förstår att städhjälp är en investering för många, och därför arbetar vi alltid för att kunna erbjuda så förmånliga priser som möjligt för våra kunder. Våra timpriser är bland de lägsta på marknaden och vi tar aldrig ut några dolda avgifter.

Vanliga frågor

Hur skiljer vi oss från andra städfirmor?

Städcentrum har som mål att erbjuda förmånliga städtjänster till marknadens bästa pris. Våra medarbetare värdesätter bra kvalitet, uppmärksamhet på detaljer och service till dig som kund. Vi vill göra din vardag enklare, genom att erhålla bra service och ett bemötande som du – och ditt hem – förtjänar.

Vi erbjuder våra tjänster över hela Uppsala och Stockholmsområdet! Osäker om du vill i din stad? Kontakta oss och fråga!

Beroende på vilket tjänst du är intresserad av kan pris variera aningen. Vi arbetar alltid för att kunna erbjuda ett pris som passar dig, oavsett vem du är och vad du tjänar. Vi anser att städhjälp inte borde kosta skjortan, och att alla borde kunna få den hjälp de behöver!

Vi tar till exempel 249–269 kr / timme för hemstädning, beroende på hur ofta du vill boka städning.

Våra flyttstädningar startar från 2100 kr, och våra fönsterputsningar startar från 249 kr / timmen.

Läs mer om våra priser här!

Ja! Som kund till oss har du möjlighet att dra nytta av RUT-avdraget och få 50% rabatt på arbetskostnaden. Vi tar hand om allt administrativt arbetet åt dig.

Ja, vi har ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner kronor hos Trygghansa. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg i ditt val när du anlitar oss för din hemstädning

Det är otroligt viktigt för oss att kunna erbjuda en fullgod ansvarsförsäkring, så att vi alltid kan garantera att allt sköts på rätt sätt!

Absolut! Om din vanliga städare är sjuk eller otillgänglig meddelar vi dig i god tid i förväg, så att du kan välja om du vill skjuta upp städningen eller få en annan städare för det tillfället.

kontakta oss

Få en offert på städning!

Vill du boka städhjälp i Uppsala? Fyll i formuläret här nedan så återkommer vi med all info du behöver!

Adress

BLIXTGATAN 23
754 31
Uppsala

Kontakt

Håll dig uppdaterad!

Rulla till toppen