Trappstädning stockholm och UPPSALA

Trappstädning

Vi erbjuder trappstädning i Stockholm för hyres- och bostadsrättsföreningar till förmånliga priser. Kontakta oss för en offert!

johanna bjurefors
johanna bjurefors
2024-05-03
Supertrevliga och superbra resultat. Fick rent sånt en inte ens trodde var möjligt! 👌
Andrea Lunghini
Andrea Lunghini
2024-04-16
Väldigt flexibla och snabba. Jättebra städningen. Starkt rekommenderat.
Josefin Meyer
Josefin Meyer
2024-02-03
Gott bemötande och jättefint och ordentligt städat! Rekommenderar starkt!
Victoria Owetz
Victoria Owetz
2023-10-16
Jag är supernöjd med flyttstädningen. Det var skinande rent och fräscht och jag kommer helt klart att boka in Städcentrum vid nästa flytt😊✨
Mattias Udovcic
Mattias Udovcic
2023-10-02
Professionellt bemötande och trevlig personal. Riktigt nöjd med resultatet! Rekommenderar helhjärtat!
Bita Baranzehi
Bita Baranzehi
2023-09-24
Rekommenderar Städcentrum till alla som vill komma tillbaka till ett städat hem. Ett helt annat lugn i vardagen, tack!!
Karuna Milakovic Bauer
Karuna Milakovic Bauer
2023-09-24
Väldigt nöjd! Rekommenderar!
nicke laza
nicke laza
2023-09-20
Jättebra städ trevlig personal kan starkt rekommendera
Jenny Owetz
Jenny Owetz
2023-09-20
Väldigt nöjd med vår hemstädning. Skönt att komma hem till en välstädad lägenhet. Skinande rent och det känns bra att de använder sig av miljövänliga rengöringsmedel. Det jag särskilt gillar är att de gör det lilla extra vid varje städning. Mycket trevligt bemötande av städarna! Kommer fortsätta anlita Städcentrum och rekommenderar dem varmt till alla som vill ha ett rent och välstädat hem!
Savo Najem
Savo Najem
2023-09-18
Väldigt nöjd!

trappstäd stockholm

Låt oss sköta städningen i trapphuset!

Städcentrum erbjuder städavtal för trappstädning i Stockholm för hyres- och bostadsrätter. Med vår hjälp kan ni säkerställa att era trappuppgångar både ser bra ut och känns fräscha för era hyresgäster året om. Oavsett vilka behov ni har kan vi tillfredsställa dem – kontakta oss redan idag för en offert.

HUR GÅR DET TILL

Vem kan boka trappstädning i Stockholm?

Anlita oss för trappstädning på de tider som passar er. Vi kommer ut till era fastigheter veckovis för att städa era trappuppgångar. Vill ni teckna fönsterputsning för era hyresgäster samtidigt? Vi löser det!

Anlita oss för trappstädning på de tider som passar er. Vi kommer ut till era fastigheter veckovis för att städa era trappuppgångar. 

Vi erbjuder trappstädning för företag, kommuner, landsting och organisationer. Kontakta oss redan idag med era behov så hjälper vi er att hitta en bra lösning.

TRAPPSTÄDNING I stockholm

Praktiska avtal för alla behov

Hos oss kan du teckna det avtal som passar för era behov! Oavsett om ni vill ha daglig eller veckovis trappstädning i stockholm, kan vi hjälpa er. Ni kan dessutom kombinera trappstädning med andra tjänster, såsom företagsstädning eller fönsterputsning, för en smidigare och heltäckande tjänst.

Vanliga frågor om trappstädning

Vad kostar trappstädning?

Vi har inte något fast pris på trappstädning idag då priserna varierar beroende på hur många fastigheter det gäller, samt var fastigheterna ligger. Kontakta oss för en direkt offert.

Du kan anlita oss på Städcentrum oavsett om du bor i Uppsala, Stockholm eller närområden runt om. Läs mer om var vi är aktiva!

kontakta oss

Få en offert på trappstädning!

Boka trappstädning i Stockholm med omnejd via abonnemang hos oss på Städcentrum! Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi med en offert.

Adress

BLIXTGATAN 23
754 31
Uppsala

Kontakt

info@stadcentrum.se
018 12 12 27

Håll dig uppdaterad!

Rulla till toppen