HEMSTÄDNING Stockholm

Professionell städning för ett skinande rent hem!

Boka hemstädning i Stockholm! Med vår professionella hemstädning blir varje hörn i ditt hem skinande rent. Säg hejdå till stök och stress, och välkommen till ett fräscht och välkomnande hem.

HEMSTÄD STOCKHOLM

Vi städar ditt hem!

Att hålla ett hem rent och välorganiserat är en utmaning för många i dagens hektiska livsstil. Med arbete, familj och andra åtaganden är det ofta svårt att hitta tid till en ordentlig städning. Vi på Städcentrum erbjuder därför hemstädning i Stockholm som gör det enklare för dig att ha ett skinande rent hem utan att behöva offra din tid och energi. Med vår nöjd kund garanti, flexibla tjänster och RUT-avdrag ser vi till att städningen är en enkel och prisvärd lösning för dig.

HEMSTÄDNING STOCKHOLM

Flexibla städtjänster för ditt hem

Vi förstår att alla hem och alla människor är olika. Därför erbjuder vi flexibla och anpassningsbara städtjänster för att möta dina behov. Vi erbjuder städning på dina villkor, oavsett om du behöver en grundlig städning varje vecka, varannan eller var fjärde vecka, eller bara vid enstaka tillfällen.

  • Veckostädning: Perfekt för dig som vill ha ett konstant rent hem utan att behöva tänka på städning. Vi kommer varje vecka och ser till att ditt hem alltid är i toppskick.
  • Städning varannan vecka: Ett bra alternativ för dem som vill ha regelbunden hjälp med att hålla ordning i hemmet, men kanske inte behöver städning varje vecka.
  • Var fjärde vecka: Behöver du städning inför en speciell händelse, eller kanske bara känner behovet av städhjälp en gång i månaden? Ingen fara, det löser vi!

Vi kan även skräddarsy våra tjänster beroende på vad du vill ha hjälp med. Du kanske bara behöver hjälp med vissa rum eller vill lägga till specifika moment som inte ingår i standardstädningen? Låt oss veta dina önskemål, så anpassar vi tjänsterna efter dina behov.

Vad ingår i hemstädning?

Vill du veta vad som blir gjort under städningen? Vi har samlat allt i en praktisk lista här nedan! Kom ihåg att du alltid kan efterfråga tilläggstjänster eller be oss att anpassa städningen baserat på dina behov.

Vi utför följande saker som generella moment i hemstädning.

  • Dammsugning av golv, lister, elkontakter, element, mattor samt klädda och stoppade möbler.
  • Fuktmoppning av golv eller annan typ av rengöring enligt överenskommelse.
  • Avtorkning av dörrar och karmar där vi kommer åt.
  • Dammtorkning av fönsterbrädor och fria ytor.
  • Dammtorkning av lampor, hyllor och tavelramar där vi kommer åt.
  • Putsning av speglar.
  • Bäddning av sängar.
  • Tömning av papperskorgar.
  • Rengöring av disk- och köksbänk, spis och vägg bakom spis och diskbänk.
  • Invändig rengöring av mikrovågsugnen.
  • Ut- och invändig rengöring av skåp där sopbehållare finns.
  • Avtorkning av köksluckor.
  • Avtorkning av fläkt och utsidan av övriga vitvaror.
  • Tömning av hushållssoporna.

Vi utför de generella momenten och dessutom:

  • Rengöring av badkar, dusch, handfat och toalett.
  • Borttorkning av fläckar från väggar och golv.
  • Avtorkning av badrumsskåp och vitvaror.

Vi erbjuder fler städtjänster!

Städcentrum erbjuder ett brett utbud av städtjänster över hela Stockholm, Uppsala, Enköping och andra närliggande orter. Intresserad av våra andra städtjänster i Stockholm? Här kan du läsa mer om dem!

Storstädning

Dags att storstäda hemmet? Vi sköter hela processen och gör det skinande rent!

Fönsterputs

Vi putsar fönster för privatpersoner och företag på abonnemang eller vid enstaka tillfällen.

Flyttstädning

Låt oss sköta flyttstädningen och lägg din tid på att komma till rätta i ditt nya hem istället.

Hos oss kan du nyttja RUT-avdraget!

Hemstädning i Stockholm blir extra förmånligt tack vare RUT-avdraget – ett kostnadseffektivt val för hushåll! RUT-avdraget innebär att du som privatperson kan få 50 % avdrag på arbetskostnaden för hushållsnära tjänster, vilket inkluderar hemstädning. Detta innebär att du betalar halva priset på arbetskostnaden för städningen, vilket gör det enklare att unna sig regelbunden städning utan att spränga budgeten.

Vi hjälper dig att använda RUT-avdraget på ett smidigt sätt genom att sköta all administration åt dig. Du får din rabatt direkt på fakturan, vilket innebär att du inte behöver göra något extra för att dra nytta av förmånen. Passa på att efterfråga din offert redan idag!

Nöjd-kund-garanti & Kvalitetssäkring

Vi är stolta över att kunna erbjuda vår nöjd kund garanti till alla våra kunder i Stockholm. Om du inte är nöjd med städningen kommer vi naturligtvis tillbaka och åtgärdar det direkt utan extra kostnad. Vårt mål är att du alltid ska vara helt nöjd med vårt arbete, och vi strävar efter att leverera den högsta kvaliteten i varje uppdrag.

Vi har många nöjda kunder som återkommer till oss gång på gång tack vare vår pålitlighet och noggrannhet. Vi arbetar hårt för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, och vår kundnöjdhet är ett av våra viktigaste fokusområden. Vill du bli en av dem? Kontakta oss redan idag!

Första städtillfället – vad kan du förvänta dig?

När du bokar din första städning med oss kommer vi att arbeta tillsammans med dig för att säkerställa att allt går smidigt och att dina specifika behov och förväntningar uppfylls. Vi gör en genomgång av hemmet och går igenom vad som ska ingå i städningen, samt vilka delar av ditt hem som behöver mest uppmärksamhet. Därefter gör vi en teststädning, så att du redan på förhand ser hur vi jobbar och känner dig nöjd med städningen!

Vi ser alltid till att du känner dig trygg och nöjd redan från början, och vi är tillgängliga för att svara på alla eventuella frågor du kan ha under hela processen.

Vanliga frågor om hemstädning

Vad kostar hemstädning?

Priset för hemstädning beror på flera faktorer, såsom storleken på ditt hem, hur ofta du vill ha städning och om du har några specifika önskemål. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga värde för pengarna.

  • Timpris: Vårt timpris inkluderar allt arbete som våra professionella städare utför i ditt hem. Tack vare RUT-avdraget får du 50 % rabatt på arbetskostnaden, vilket gör våra tjänster ännu mer prisvärda.
  • Fast pris: För större hem eller specifika uppdrag kan vi erbjuda fasta priser baserat på antal rum eller kvadratmeter. Detta gör det enkelt för dig att veta exakt vad det kommer att kosta innan vi börjar städningen.

Vårt standard pris för hemstädning är 249 kr / timme efter RUT-avdrag om du väljer att anlita oss varje eller varannan vecka. För städning var fjärde vecka kostar det 259 kr / timme, och för engångsstädning kostar det 269 kr / timme

Tidsåtgången kan såklart variera, men generellt sett brukar följande intervaller gälla:

  • 1–49 m2: ca 2 timmar
  • 50–74 m2: 2–3 timmar 
  • 75–99 m2: 3–4 timmar 
  • 100–149 m2: 4–5 timmar
  • 150–199 m2: 5–6 timmar
  • 200–249 m2: 6–7 timmar

Du kan anlita oss på Städcentrum oavsett om du bor i Uppsala, Stockholm eller närområden runt om. Läs mer om var vi är aktiva!

Ja! Du kan välja att anlita oss för hemstädning varje, varannan eller var fjärde vecka. Vi bjuder på tre månaders bindningsfritt avtal för alla våra kunder.

Absolut! Om din ordinarie städpersonal är sjuk eller ledig, meddelar vi dig och ser till att du får assistans från en annan av våra fantastiska medarbetare.

Om du inte kan vara hemma under städningen kan vi förvara dina nycklar säkert. Vi har rutiner på plats för att säkerställa säker nyckelhantering!

Nej, det är inte nödvändigt att du är hemma när vi utför städningen. Vi hanterar nycklar, larm och koder på ett säkert sätt. Vi kommer överens om hur du vill att vi ska få tillgång till ditt hem när du bokar tjänsten. Om du föredrar att vara på plats och öppna dörren är det helt acceptabelt.

Ja! Vi har inga dolda bindnings- eller uppsägningstider.

Ja, vi har ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner kronor hos Trygghansa. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg i ditt val när du anlitar oss för din hemstädning.

BOKA HEMSTÄDNING I STOCKHOLM

Få en offert!

Är du redo att boka din första hemstädning eller vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta en tid som passar dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ett rent och skinande hem, så att du kan njuta av mer tid till det som verkligen betyder något.

Välkommen till Städcentrum – din pålitliga partner för hemstädning i Stockholm!

Adress

BLIXTGATAN 23
754 31
Uppsala

Kontakt

info@stadcentrum.se
018 12 12 27

Håll dig uppdaterad!

Rulla till toppen